BIEŻĄCY NUMER
ISSN: 2451-3563

Piękny uśmiech na lato

• 2018-05-22
Piękny i zdrowy uśmiech jest w modzie przez cały rok. Latem szczególnie lubimy dobrze wyglądać i tak się też czuć. Ważnym elementem higieny jamy ustnej, pomagającym zachować piękny biały uśmiech, jest odpowiednia szczoteczka. Szczoteczka Philips Sonicare „Let’s Start!” wykorzystuje wyjątkową technologię soniczną opartą na falach dźwiękowych . Wykonuje aż do 62 tysięcy ruchów szczotkujących na minutę, wytwarzając mikrobąbelki, które dynamicznie docierają do wszystkich, także trudnodostępnych miejsc. Powstały płyn czyści więc nie tylko zęby, ale dostaje się też w przestrzenie międzyzębowe, na tylne powierzchnie zębów i wzdłuż linii dziąseł. Skuteczna i delikatna technologia soniczna pozwala dłużej cieszyć się mocnymi i zdrowymi zębami. Ze szczoteczką soniczną Philips Sonicare Let’s Start! można też naturalnie wybielić zęby i usunąć codzienne przebarwienia spowodowane przez jedzenie i napoje. W zestawie znajdują się dwie wymienne główki: Plaque Defence (lepsze usuwanie płytki nazębnej) i InterCare (lepsze czyszczenie przestrzeni między zębami). Do szczoteczki pasują wszystkie modele główek Philips Sonicare, więc możesz dobrać swoją ulubioną. Podstawowy program szczotkowania Clean zapewni codzienną higienę. W szczoteczce dostępny jest też program Łatwy Start, który daje możliwość stopniowego, delikatnego zwiększania intensywności szczotkowania podczas pierwszych 14 sesji mycia nową szczoteczką. Dzięki temu można łatwiej przyzwyczaić się do jej działania. Szczoteczka ułatwia również mycie zębów przez zalecane przez lekarzy stomatologów 2 min. Funkcja QuadPacer powiadomi Cię, jak długo powinieneś myć poszczególne części jamy ustnej, a Smartimer zasygnalizuje upłynięcie łącznego czasu, czyli 2 min. Do wyboru są cztery wersje kolorystyczne szczoteczki: czarny, fioletowy, niebieski oraz miętowy. W każdym zestawie znajduje się szczoteczka, dwie główki, ładowarka oraz przydatne zwłaszcza w okresie wakacji etui podróżne.